Laboratorium


Dyrlægehuset Hørsholm har også et laboratorium hvor vi bl.a. kan tilbyde undersøgelser for alt fra indvoldparasitter, urinundersøgelser til hudundersøgelser mm.

Af eksempler kan nævnes undersøgelse for hjerte og lungeorm hos hund, undersøgelser for urinvejs infektioner, skrab for skab- eller hårsækmider, undersøgelse af øresvaber for bakterier eller svampe samt svab af hud for at undersøge for bakterier eller svampe.

Har du en hunhund der skal parres og vil du gerne vide hvornår det optimale tidspunkt vil være er der også mulighed for at lave en progesteron måling.

Til sidst har vi et samarbejde med et eksternt laboratorium ved blodprøver, hudbiopsier, diagnosticering af knuder samt andre ting vi ikke har mulighed for at lave i vores eget laboratorium.Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.