Forsikring af hund og kat

En udvidet ansvarsforsikring er som regel for dem som dyrker figurantarbejde med deres hunde.

Ansvarsforsikring

Når man har købt en hund, skal man huske på, at det er lovpligtigt at få den ansvarsforsikret. Det er meget forskelligt, hvad det enkelte forsikringsselskab dækker. Det er derfor fornuftigt at undersøge om en given forsikring passer præcis til dit behov.

Nogle forsikringsselskaber dækker ikke almindelig træning, agility, udstilling og andre ligestillede aktiviteter med en almindelig ansvarsforsikring. De forlanger en udvidet ansvarsforsikring, hvor andre kun forlanger almindelig ansvar. Andre igen dækker kun i Danmark mens nogen dækker hele Europa. Nogle forsikringer dækker livslangt, mens andre kun dækker til dyret fylder 10 år.

Det er derfor meget vigtigt at sætte sig ind i forsikringsbetingelserne hos de enkelte forsikringsselskaber, således at man får en forsikring der passer til ens behov.

En udvidet ansvarsforsikring er som regel for dem som dyrker figurantarbejde med deres hunde.

Sygeforsikring

Sygeforsikring af din hund eller kat er absolut anbefalelsesværdigt. Der kan opstå situationer, hvor et sygdomsforløb bliver så langt eller pristungt, at man pludselig skal vurdere på pengepungen og ikke på, om det er godt eller skidt at gå videre med behandlingen. Her træder sygeforsikringen til og sikrer, at man i et vist omfang får dækket sine udgifter ved dyrlægebesøg.

Også ved en sygeforsikring skal man vurdere, om man har brug for dækning uden for landets grænser, idet ikke alle forsikringsselskaber dækker Europa.

Der findes forsikringsselskaber der retter sig direkte til dyreejere.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.