Vores fine tandunit med ultralyd m.m. som vi kender fra egen tandlæge.
Dyrlægehuset Hørsholm laver også tandbehandlinger.

Alle tandbehandlinger foregår altid i fuld narkose.

Mange hunde har tandsten og især de små hunderacer er mere disponeret for dette. Som følge af tandsten kan hunden få tandkødsbetændelse, paradontose og tandbylder. Behandles tandsten derfor ikke, kan det give kroniske smerter, og tænderne kan blive løse, hvilket på sigt kan føre til, at tænderne falde helt ud.

Hos os starter vi altid med at tage røntgen af alle tænderne, så vi også kan se hvad der er under tandkødet. Herefter bliver tandsten renset med ultralyd og poleret efterfølgende. Til sidst bliver der lavet et tandkort, hvor notater som størrelsen på tandkødslommer, slidtage osv. bliver skrevet ned.

Ved hjemsendes instrueres ejer i efterbehandling i form af tandbørstning mm.

Ved mælketænder der ikke er faldet ud som de skal vil der ofte blive anbefalet at de bliver trukket ud så der ikke kommer skade på de blivende tænder.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.